JAFFNA PIZZERIA GRILLROOM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 56 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jaffna Pizzeria Grillroom. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2024 om 10:35 Er stond een paar keer op de bon "niet aanbellen". De bezorger was zich van geen kwaad bewust maar heeft dus niet gekeken en dus aangebeld. Pizza kon beter. Niet bijzonder.
16 jun 2024 om 4:29 Kk slechte ervaring! Ik bestel 3 kapsalon (ZONDER GROENTE). 3x raden wat ik op alle 3 de kapsalons krijg? Groente dus! Ook nog is tomaat? Weet niet welke turk dat erop heb gegooid maar dit is onacceptabel
8 jun 2024 om 10:23 Droge bende keiharde shoarma
2 jun 2024 om 3:36 Fooi als je sneller bezorgd
19 mei 2024 om 15:20 Heerlijke kapsalon! Ze zijn volgens de vrolijke eigenaar overgestapt naar ander donervlees, oprecht de lekkerste doner van mijn leven. Ik kom zeker terug!
17 mei 2024 om 8:40 Lekkere kapsalon! Daarnaast kreeg ik bij het afhalen te horen dat ze nieuw vlees hadden en dit smaakte erg goed.
15 mei 2024 om 13:29 Kapsalon Groot is absoluut niet groot, zelfs vrij klein. Bijgeleverde groenten/ salade altijd lekker, maar die heb ik er al liever doorheen. Verder redelijk droge schotel en vleeskwaliteit redelijk. Kapsalon is denk ik niet hun specialiteit.
5 mei 2024 om 12:48 Koud en vies en duurde 70 minuten
28 apr 2024 om 11:09 Er zat haar in me eten heb niks ervan op.
21 apr 2024 om 20:23 Friet en shoarma was koud, bezorgtijden was 20 min. Te laat.
21 apr 2024 om 17:57 De bezorging was netjes binnen de aangegeven tijd, en een super lieve jonge bezorger Ik kan stellig overtuigd zeggen dat het de lekkerste pizza is die ik in Breda en omstreken heb gegeten! Een echte Italiaanse bodem, perfect! My favorite pizzeria
18 apr 2024 om 7:31 Niks mis mee. Smaakte goed.