JAFFNA PIZZERIA GRILLROOM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 49 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jaffna Pizzeria Grillroom. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 15:20 Heerlijke kapsalon! Ze zijn volgens de vrolijke eigenaar overgestapt naar ander donervlees, oprecht de lekkerste doner van mijn leven. Ik kom zeker terug!
17 mei 2024 om 8:40 Lekkere kapsalon! Daarnaast kreeg ik bij het afhalen te horen dat ze nieuw vlees hadden en dit smaakte erg goed.
15 mei 2024 om 13:29 Kapsalon Groot is absoluut niet groot, zelfs vrij klein. Bijgeleverde groenten/ salade altijd lekker, maar die heb ik er al liever doorheen. Verder redelijk droge schotel en vleeskwaliteit redelijk. Kapsalon is denk ik niet hun specialiteit.
5 mei 2024 om 12:48 Koud en vies en duurde 70 minuten
28 apr 2024 om 11:09 Er zat haar in me eten heb niks ervan op.
21 apr 2024 om 20:23 Friet en shoarma was koud, bezorgtijden was 20 min. Te laat.
21 apr 2024 om 17:57 De bezorging was netjes binnen de aangegeven tijd, en een super lieve jonge bezorger Ik kan stellig overtuigd zeggen dat het de lekkerste pizza is die ik in Breda en omstreken heb gegeten! Een echte Italiaanse bodem, perfect! My favorite pizzeria
18 apr 2024 om 7:31 Niks mis mee. Smaakte goed.
17 apr 2024 om 22:06 Het was zeer lekker. Tot de volgende keer!
29 mrt 2024 om 2:54 Ik werd gebeld om een misverstand in de bestelling vanuit mijn kant, maar dit werd heel snel opgelost en het eten was er ruim binnen de aangegeven tijd. Alles heeft goed gesmaakt!
28 mrt 2024 om 22:33 Prima
28 mrt 2024 om 22:10 Lekker eten. Kapsalon smaakte erg goed en vers. Vriendelijk personeel bij het afhalen. Ik kom zeker snel weer terug.